Extra nieuwsbrief Politiek&zo

Onderstaande tekst is vorige week verstuurd in een extra nieuwsbrief.

Beste mensen, geïnteresseerden in Politiek&zo

Het heeft niet zo mogen zijn, ik val maar met de deur in huis. Vanwege gezondheidsredenen heb ik besloten om niet verder te gaan met Politiek&zo. Het was een interessant proces van anderhalf jaar lang, maar het is niet vol te houden.

Ik wil vanaf deze plek iedereen bedanken, de adverteerders, meedenkers en lezers, en niet in de laatste plaats de medewerkers. Goud zijn ze waard, vooral omdat ze belangeloos hebben meegewerkt en hartverwarmend hebben gereageerd op mijn zware besluit. Allereerst eindredacteur Josine Boven. Dank voor je ongelooflijk harde werk, ondersteuning en je schouder. Dank aan Fons Kockelmans, John Hermse en Henk van Lierop voor jullie warme steun en bijdragen. Dank aan de lieve fotografen van ‘de redactietafel’ in het oude persbuffet van de Tweede Kamer en die daaromheen van wie ik de foto’s mocht gebruiken en die nooit te beroerd waren even mee te denken of te werken.

De website politiekenzo.nl blijft in ieder geval voorlopig in de lucht en daar zullen nog regelmatig bijdragen op verschijnen. Vandaag bijvoorbeeld een mooi artikel over Actal en later deze week een interview met CDA’er Pieter Omtzigt. Nummer 2 ligt nog gewoon in de boekwinkel Paagman in Den Haag, bij ProDemos en bij Athenaeum in Amsterdam. En beide verschenen nummers zijn via de site verkrijgbaar. Met nu ook een leuke aanbieding voor de verzamelaars.

Het was een fantastisch avontuur, misschien leest u het ooit nog ergens terug. Maar eerst sta ik weer open voor nieuwe klussen met bijbehorende uitdagingen.

Het ga u goed en tot ziens,

Elske Koopman

Scheidend hoofdredacteur Politiek&zo

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *